MHP, CHP’ye ateş püskürdü

MHP Bolu merkez ilçe başkanı Murat Ercan Perşembe günü gazetemizde yayınlanan “Savaşa Ülkücüler ve AKP’liler gitsin” başlıklı haberimizle ilgili olarak bir basın açıklaması gerçekleştirdi....

MHP Bolu merkez ilçe başkanı Murat Ercan Perşembe günü gazetemizde yayınlanan “Savaşa Ülkücüler ve AKP’liler gitsin” başlıklı haberimizle ilgili olarak bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamayı yapan CHP Bolu merkez ilçe başkanının bazı gerçekleri bilmesi gerektiğini vurgulayan Ercan; “Sayın CHP merkez ilçe başkanı Akçakale halkının CHP milletvekili ve heyetini Akçakale'den kovduğunu unutmamalıdır. Akçakale halkı ilçelerine Düşen bomba ve ölen vatandaşların derdi ile uğraşırken, CHP oraya siyaset yapmaya gitmiş ve halk ile kavgaya tutuşmuştur. CHP ‘nin derdi ilçeye düşen bomba ve ölen insanlar olmamıştır. Onların derdi halkı ayaklandırmak, milli meseleyi siyasallaştırmak olmuştur. Bunun neticesini de Akçakale de görmüşlerdir. Ardından da nereye saldıracaklarını şaşırmışlardır. CHP’yi Sağ duyuya davet ediyoruz. Buradaki mesele parti meselesi değildir. Ülke meselesi ve insanlarımızın can güvenliğidir.” Dedi.

T.C. Devletine içeriden ve dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı Tek vücut olması gereken zamanlar vardır.” Diyen Ercan; “ Siyaseti çirkinleştirmek, doğru olana da yanlış demek, siyasi etiğe uygun değildir. Ülke meselelerinde Doğru olan Ülke menfaatleridir. Parti menfaati değil. Onun için biz Ülkücüler Ülke Çıkarlarımız için bu vatan ve bu bayrak için 5.000. şehit verdik. Bizim önceliğimiz Milletimiz, Bayrağımız ve Vatanımızdır. MHP ondan sonra gelir. Ülkücülerin Suriye ile savaşmasını isteyenler. Biz hiçbir zaman savaş taraftarı olmadık. Fakat milletimizin bir ferdinin burnunun kanaması Ülkücülerin derdidir. Ülkücüler hiçbir zaman bu vatanı böldürmeyecek ve milletinin hiç Bir ferdinin burnunun kanamasına dahi müsaade etmeyecektir. Türk milletinin Toprak bütünlüğüne, sınırlarına yapılan tecavüzlere göz yummak bunu siyasi Malzeme yapmak ancak CHP’nin işidir. Bunu da şu ortamda sergilemişlerdir. Kendilerini şiddetle kınıyoruz.” Biçiminde konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan'ı meclise sokan CHP’dir

Tezkere konusunda EVET demenin AKP ye destek anlamını taşımayacağını söyleyen Ercan; “Bu bir milli meseledir. Türkiye topraklarına bomba düşecek, insanlarımız ölecek, Sınırlarımız ihlal edilecek, daha yapılması gereken var mı Sayın CHP? Akçakale'de ölen insanlar Türkiye de meydana gelmiş bir terör mağduru değildir. Başka bir ülkeden gelen bombaların neticesinde hayatlarını kaybetmişlerdir. Türk Ordusunun hareket kabiliyetini kolaylaştırmak ve olacak saldırılara karşı tezkere çıkarılmıştır. Tezkere çıkarılmasına karşı olan CHP ise ne yapılması gerektiğini de söylememektedir. Laf olsun diye AKP’ye Muhalefet yapmak için tezkereye hayır diyorsunuz. Hayır demek için bir öneri olması gerekir. Terörist başının Ev hapsine, oy uğruna evet Diyorsunuz. Buradaki milli bir meseleye hayır diyebiliyorsunuz. Çeşitli Senaryolar üretip kendinizi tatmin ediyorsunuz. Üzerinize yapışıp kalan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Deniz Baykal arasındaki gizli konuşmayı açıklayın önce siz. Recep Tayyip Erdoğan'ı meclise sokan sizsiniz. Hangi konularda neler vaat edildi. Neler gizlendi, neler saklandı. Neler elde edildi. AKP’nin şu anki varlığının sebebi sizsiniz. Sayın CHP. Bir bombanın da Ankara'ya düşmesini mi bekliyorsunuz? O zaman mı tezkereye evet diyeceksiniz?” dedi.

CHP Halktan kopmuş, halk ile kavga etmektedir

MHP Bolu merkez ilçe başkanı Murat Ercan sözlerini şu şekilde tamamladı;” Tezkere için CHP merkez ilçe başkanının yaptığı açıklamaları esefle ve üzüntü ile karşılıyoruz. Kendisini Halkın partisi olarak gören CHP Halktan kopmuş halk ile kavga etmektedir. Sayın CHP Merkez ilçe başkanını Ülkücülere Yaptığı saygısızlıktan dolayı özür dilemeye davet ediyorum. Aksi Takdirde Ülkücüler kendisini Ülkücü düşmanı olarak tanıyacaktır. Bunun CHP üst kademelerinde hoş karşılanmayacağı kanısındayım. Sayın CHP merkez İlçe başkanına ve partilerine Ülkücü camiadan hiçbir saygısızlık yapılmamıştır. MHP hiçbir zaman AKP’yi destekleyen bir parti olmamıştır. Doğru yapılanlara destek olmuş yanlış gördüklerine de hayır diyerek dik duruşunu her zaman göstermiştir. Muhalefeti her şeye hayır anlamında kullanmamıştır. Onun için bizim farkımız doğruluğumuz ve dürüst politikamızdır. Halkımızda bunu çok iyi bilmektedir. Biz kavgadan yana olan değil. Barış ve kardeşlikten yana olan bir partiyiz. Tezkerenin Ülkemize hayırlı olmasını Cenab-ı haktan niyaz ederim.”

05 Eki 2012 - 20:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.