Milletvekillerimize teşekkür ediyorum

AK Parti Bolu Milletvekillerinin TBMM'deki yoğun çalışma programı ve Komisyondaki görevleri nedeniyle ciddi bir yoğunluklarının olmasına karşılık Bolu için özverili bir şekilde çalıştıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; "2016 yılını geride bırakmaya sayılı günler kala İl Genel Meclisimizin ve Belediyelerimizin 2017 iş yılı takvimiz ve bütçelerimiz hazır. Bu bütçelerde ciddi artışların olduğunu görüyoruz. Buna karşılık Milletvekillerimizin yoğun gayretleriyle Bakanlıklarımızdan kazanımları

HABER: Aysun BEYKOZ

Bolu'da AK Parti'nin yatırım noktasında destan yazmaya devam ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, 2016 yılının bitmesine sayılı günler kala 2016 yılında yapılan çalışmaları ve 2017 yılında yapılacak hizmetleri değerlendirdi.

2016 yılında iş sezonunun FETÖ terör örgütü mensuplarınca kalkışılan darbe girişimi nedeniyle sekteye uğramasına karşılık Bolu'da yoğun geçtiğini belirten İl Başkanı Doğanay, AK Partili Belediyelerin ve İl Genel Meclisi'nin iş programını hemen hemen gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bolu'nun her köşesinin şantiyeye dönüştüğünü belirten Doğanay; "Bolu'da nereye giderseniz gidin mutlaka karşınıza bir şantiye çıkar. Yol çalışmalarımız, baraj çalışmalarımız, gölet çalışmalarımız, alt yapı çalışmalarımız, kent merkezlerimizdeki pazaryeri, terminal, galericiler sitesi, kaldırım, park velhasıl kelam Bolu'nun en ücra noktasından İzzet Baysal Caddesi'ne kadar çalışma mevcut" diye konuştu.

2017 yılı bütçelerinin de görüşülerek karar bağlandığını belirten Doğanay; "İl Genel Meclisimiz ve Belediyelerimiz yaklaşık bir aydır 2017 yılı bütçelerini oluşturmak için çalıştılar. Bu çalışmalar yapılırken; gerek Belediyelerimiz gerekse İl Genel Meclisimizle sürekli irtibat halindeydik. Ve İl Başkanı olarak her kurumun bu toplantılarına katıldım. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Milletvekillerimizle istişarelerimiz yaptık. Ben öncelikle 2017 yılı Belediyelerimizin ve İl Özel İdaremizin bütçelerinin ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu bütçelerin oluşması sürecinde katkılarını veren Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi Başkanımıza, Belediye Meclisi Üyelerimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize ilgili kurum müdürlerine, çalışanlarına teşekkür ediyorum. 2017 yılı Belediyelerimiz ve İl Özel İdaresi hizmetleri bakımından inşallah ilimize çok önemli yatırımların kazandırıldığı, çalışmaların yapıldığı bir yıl olacaktır" dedi.

Bolu'ya sadece Belediye ve İl Özel İdaresi kaynaklarından yatırım yapılmadığının da altını çizen AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; "Milletvekillerimizden Sayın Ali Ercoşkun bilindiği üzere AİPBA Komisyon Başkanı, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi'dir. Sayın Fehmi Küpçü de TBMM Divan Heyeti Üyesi. Yani her ikisinin de TBMM'de ciddi bir çalışma temposu var. TBMM'ndeki yoğun çalışmalarının yanında bir de ülkemizi yurt dışında ciddi toplantılarda sık sık temsil ediyorlar. Fakat buna karşılık bu yoğun tempo içinde Bolu'muzun sorunlarıyla, yapılacak yatırımlarla ilgili de sıkı bir takip içindeler. Basından da herkesin takip ettiği üzere merkezi yatırımlardan ilimize ciddi kazanımları oldu. Mesela; 2016 yılında Sayın Milletvekillerimizin yoğun gayretleriyle 2016 yılı yatırım programında olmayan Göynük'e İller Bankasından aktarılan ilave 1 milyon lira, Yedigöller yolunun yapımı için sağlanan ilave kaynak, Kartalkaya-Dörtdivan- Tekke Dere Barajı yolunun sıcak asfalt yapılması için alınan 3 milyon 500 bin lira, Spor ve Teknik Meslek Lisesinin yapımı için alınan 16 milyon 450 bin lira gibi bir çok yatırım, Milletvekillerimizin gayretleriyle ilimize 2016 yılında kazandırılmıştır. AK Parti ailesi olarak Bolu'da tarih yazmaya devam ediyoruz. Başta Milletvekillerimiz olmak üzere teşkilatımızın her kademesinde görev yapan, bu davaya gönül veren yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

01 Ara 2016 - 16:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.