Milli sporculara başarılar diledi

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası hazırlıkları için Bolu'da kamp yapan Ampute Futbol Milli Takımı'nı ziyaret etti.

Haber: Ceylan Beykoz

Vali Ümit, Karaçayır Spor Kompleksi'nde antrenman yapan milli futbolcularla bir araya geldi. Teknik direktör Osman Çakmak tarafından karşılaşan Ümit, futbolcularla selamlaştıktan sonra çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bolu'nun kamp yapmak ve çalışmak için uygun ortam sunduğunu belirten Ümit, "Bundan önce de Bolu'da hazırlanan milli takımlarımızdan başarılı sonuçlar aldık. Olimpiyatlarda gümüş madalya alan sporcularımızın çoğu kamplarını Bolu'da yapmıştı." dedi.

Ümit, milli sporculara başarılar dileyerek, "Allah yardımcınız olsun. Herkesin yüreği sizlerle birleşiyor ve aynı çarpıyor. Yorulduğunuzda arkanızdaki milletin size olan sevgisini ve saygısını hatırlayın. Şampiyonadan güzel sonuçlarla dönmenizi bekliyoruz. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Daha sonra da sizleri Bolu'ya tatile bekleriz." şeklinde konuştu.

Milli takım teknik direktörü Osman Çakmak da Bolu'da kamp yapmaktan keyif aldıklarını aktararak, "Devletimizin bize verdiği imkânlardan faydalanıyoruz. Bizim de tek bir işimiz var; devletimizi, milletimizi mutlu etmek. 2018'de de Dünya Şampiyonası'na Bolu'dan gitmiştik. Final maçında penaltıyı kaçırmıştım, dünya ikincisi olduk. İnşallah bu şampiyonada Bolu'nun havasından suyundan faydalanacağız." ifadelerini kullandı.

Vali Ümit, daha sonra milli futbolculara baklava ikram etti.

24 Ağu 2021 - 14:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.