Minik Meryem’e muhteşem sürpriz

Bolu'da polis ekipleri, Küçük Meryem için sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. 2014 doğumlu olan küçük elif polis ekibinin davranışı karşısında duygusal anlar yaşadı.

Haber: Aysun Beykoz

Bolu'da Karamanlı Mahallesi Irmak Sokak'ta oturan Elif Esen, 155'i arayarak, 6 yaşındaki kızı Meryem'in bugün doğum günü olduğunu söyledi. Yeni tip koronavirüs tedbirleri nedeniyle kutlama yapamadıklarını belirten Esen, kızının bu duruma çok üzüldüğünü ifade etti. Bunun üzerine ekipler Meryem için sürpriz doğum günü hazırlığı yaptı. Küçük kıza pasta ve hediye alan ekipler, sokağa gelip anonslarla Meryem'i kutladı. Daha sonra polis aracından alınan pasta apartmanın içinde hazırlandı ve üzerindeki mumlar yakıldı.

Kendisi için hazırlanan sürprize şaşıran Meryem, mumları üfledi, ardından polislere teşekkür etti. Ekipler, Meryem ve küçük kardeşine hediyeler verdi. Meryem de polislere yaptığı resmi hediye etti.

19 Nis 2020 - 11:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.