MİNİKLERLE İŞTE HAYAT

Karaköy Toki İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri marifetleriyle izleyenleri büyüledi.

Türkçe Öğretmeni Yasemin Cavukoğlu rehberliğinde hazırlanmış olan miniklerimizin dramalarından oluşan programa, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Maarif Müfettişleri Başkanı Tuncay Erdoğan, Şube Müdürleri Muvafık Kılıç, Recai Yörük, Türk Eğitim-Sen Bolu Şube Başkanı Hüsnü Yaman, Okul Müdürleri ve veliler katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program; mesleğine duyduğu sevgi sesine, yüreğine yansımış Yasemin Cavukoğlu’nın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaları ile devam etti.

Öğrencilerin seslendirdiği şiirler canlandırdığı küçük skeçlerle devam eden programda izleyicilerin yüzünden gülümseme, ellerinden alkış eksik olmadı.

Gösterinin bitiminde bütün öğrenciler sahneye çıkıp neşe içinde izleyenlere selam verdiler. Öğrenciler daha sonra hep birlikte ” Sev Kardeşim” parçasını seslendirirlerken, sahneye çıkan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz onlara eşlik etti ve çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.

09 Haz 2017 - 11:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.