Motosiklet yatak odasından çıktı

Modifiye yaptıkları motosikletlerle, D-100 karayolu üzerinde aşırı sürat yaparak akrobasi yapıp trafiği tehlikeye düşüren ve kendilerine Apaçi ismi veren iki kafadar yapılan operasyon yakalandı.

Haber: Kasım ŞAHİN

Perşembe günü öğle saatlerinde D-100 karayolu üzerinde kullandıkları motosikletle aşını sürat yapan ve trafiği tehlikeye düşüren, iki gencin yaptıklarının kameralara yakalanmasının ardından Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri seferber oldu. Sabah saatlerinde operasyon başlatan trafik ekipleri, motosiklet sürücülerinden biri olan 18 yaşındaki Bilgehan Kula’ya evinde uyurken, Sedat Ulaş’ı da D-100 üzerinde yürükken yakaladı. 14 AAF 860 plakalı motosiklet sürücüsü Bilgehan Kula ile lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Sedat Ulaş’ın kullandıkları motosikletler trafikten men edildi.

MOTOSİKLET ÜZERİNDE ÖLECEĞİM

Apaçilerin yakalanmasının ardından Ulaş’a toplam 5 bin 950, Kula’ya ise toplam 2 bin 234 TL trafik cezası kesilirken, motosiklet üzerinde yatar vaziyette seyir eden, trafiğe tehlikeye düşüren ehliyetiz sürücü Sedat Uluş, motosiklet üzerine öleceğini söyleyerek, “Bende bu motosiklet sevdası asla bitmeyecek ve motosiklet üzerinde öleceğim. Geçtiğimiz yıl amcamın oğlu olan Murat, geçirdiği trafik kazasında motosikletinin üzerinde hayatını kaybetti. Suçsuz olduğu halde, ölen kardeşime bütün ceza kesildi. Buna isyan ediyorum ve bende kardeşim gibi motosiklet üzerinde öleceğim” diyerek gözyaşı döktü.

MOTOSİKLET YATAK ODASINDAN ÇIKTI

Sedat Ulaş’ın olayda kullandığı motosiklet, yatak odasından çıktı. Sabah saatlerinden beri trafik ekiplerini peşinden koşturan ve okula gitmediği öğrenilen Ulaş, D-100 kenarında yakalandıktan sonra, polisin motosikletin nerede olduğu sorusuna; “Babamdan korktuğum için motosikletimi yatak odamı kilitledim” demesi üzerine eve giden trafik ekipleri, gerçekten de motosikleti yatak odasının içerisinde buldu.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.