Mudurnu köylerine tarım ve hayvancılık tesis alanı

Pazartesi günü başlayan İl Genel Meclisi Eylül Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Salı günü gerçekleşen oturumunda iki madde görüşülerek karara bağlandı.

Haber: Gönül Olutürk

Yaşar Yüceer Başkanlığında Pazartesi günü başlayan İl Genel Meclisi eylül ayı toplantıları devam ediyor. Hafta boyunca devam edecek toplantıların Salı günü gerçekleşen oturumunda Mudurnu ilçesi, Sürmeli köyü 18,19,20 parsellere ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli Tarım ve Hayvancılık Tesis alanı amaçlı uygulama imar planının onanması ve Merkez ilçe Güneyfelakettin köyü 904 nolu parsele ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Tarım ve Hayvancılık Tesis alanı amaçlı uygulama imar planının onanması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen raporlar görüşüldü. Her iki talebinde uygun olduğu belirtilen raporlar oy birliği ile kabul edildi.

12 Eyl 2017 - 15:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.