Mudurnu’da konserve sezonu başladı

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte Mudurnu’da vatandaşlar meyve ve sebzeleri kışın tüketebilmek için konserve hazırlıklarına başladı.

Haber: Ceylan Beykoz

Mudurnu’da kış hazırlıklarına yardımcı olmak için salça ve marmelat hazırlanmasını sağlayan İsmail ve Müzzeyen Bozkurt çifti, vatandaşların kırsalda yetiştirdikleri kuşburnu, domates, biber, elma, ayva, armut gibi meyve ve sebzeleri değerlendiren bir tesis kurdu.

Kırsalda bilek gücüyle yapılan uygulamaları kurdukları tesis sayesinde 15 dakikada yaptıklarını belirten çift, Mudurnu’daki tüm ilçe sakinlerine yardımcı olduklarını belirtti. Bozkurt ailesinin atölyesine gelen vatandaşlar ise saatlerini alan salça ve marmelat uğraşlarını artık kısa sürede bitirdikleri için mutlu olduğunu belirttiler.

22 Eyl 2022 - 16:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.