Mudurnu’da “Küçük ev” enflasyonu

Mudurnu’da Turizme hizmet etmesi amacı ile ilçenin çeşitli yerlerine yerleştirilen Küçük ev tarzı büfelerin konumu tartışma konusu oldu.

Mudurnu 2001 yılında Mudurnu Tavukçuluk A.Ş nin İflası ile birlikte tarihi bir kriz yaşamış ve alternatif olarak Turizm yapılanmasına yönelmişti. Son 10 yılda İlçenin Tarihi, Turistlik ve Kültürel anlamda Turizme kazandırılması için çeşitli çabalar ve çalışmalar yapıldı. Mudurnu’da Turizme hizmet etmesi amacı ile ilçenin çeşitli yerlerine Küçük ev tarzı büfeler yerleştirildi. Küçük Evler aradan geçen zaman diliminde tam anlamıyla Mudurnu’ya hizmet veremedi. Şimdi bir Küçük ev daha Mudurnu Tarihi Yıldırım Beyazıt Hamamı yanına getirildi. Mudurnu halkı söz konusu Küçük Ev in Bayanların Çocuk Emzirme yeri olarak kullanılacağını ifade ederken bazıları da buranın Mudurnu Halk Ekmek satış yeri olarak kullanılacağını belirtiyorlar. Buranın nasıl bir amaçla kullanılacağının yakında netlik kazanacağı öğrenildi. Vatandaşlar Mudurnu’da bu kadar Atıl ve boş bekleyen Küçük Ev varken yeni bir Küçük Ev in tarihi binaların yanına getirilerek monte edilmesinin mantığını anlayamadıklarını ifade ettiler.


02 May 2013 - 22:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.