Müzik eşliğinde spor yapıp derse giriyorlar

Bolu Atatürk İlkokulu’nda her sabah derslere girmeden önce, bütün okul öğrencileri toplu olarak müzik eşliğinde sabah sporu yaptıktan sonra derslere başlıyorlar.


Haber: Kasım ŞAHİN

Okulun bütün öğrencileri okul bahçesinde derslere girmeden önce bir araya gelerek müzik eşliğinde hem spor yapıp hem de stres atıyorlar. Küçük öğrenciler her sabah müzik eşliğinde böyle bir etkinlik yapmaktan büyük mutluluk duyarken, küçük öğrencilere velileri de eşlik ediyor.

Bütün okul öğretmenleri de bizzat öğrencilerin başında bulunurken,Velilerin de bu etkinlikleri izlemeleri dikkatleri çekiyor.Okul Yöneticileri havaların güzel olduğunda öğrencilere yönelik bu tür etkinliğin her sabah yapıldığını belirterek; “Okulumuzda öğrencilerin derslere geç gelmeleri söz konusu değil. Hatta devamsızlık bile olmuyor. Bu konuda etkinlik öğretmeni Vicdan Yüksel:
Severek ve isteyerek bu hareketleri yapıyoruz. Bedensel ve zihinsel gelişimimize çok büyük katkı sağlıyor. Okul Müdürümüz Fuat Bayramoğlu, bu işe bizleri teşvik ederken,bizlere takdirlerini her zaman ifade eder. Bu eğitim bizim için artık keyifle güne başlamayı birbirimiz e saygı duymayı, okulumuzu sevmeyi sağlıklı olmayı hedefledik ve bu nu gerçekleştiriyoruz” dediler.

Öğrenciler yaklaşık yarım saat süren müzik eşliğinde spor etkinliğinden sonra stressiz ve moralleri düzgün bir şekilde ders başı yapıyorlar.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.