Nazar Bektaş Türkiye ikincisi

Tekirdağ Çorlu'da yapılan U-15 ve Büyük Yıldız Kadınlar 2021 Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Bolu Gençlik ve Spor Kulübü büyük bir başarıya imza attı.



Haber: Erdal Tanrıverdi

16-20 Nisan 2021 tarihleri arasında Tekirdağ Çorlu'da U-15 ve Büyük Yıldız Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası gerçekleştirildi. Tekirdağ Çorlu'da yapılan U-15 ve Büyük Yıldız Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım belirleme müsabakalarında,Bolu Gençlik ve Spor Kulübü büyük bir başarıya imza atarak sporcumuz Nazar Bektaş, antrenörü Özgür Okar nezaretinde Türkiye 2.’si oldu. Aldığı derece ile Milli Takıma girmeye hak kazanan sporcumuz hocası ve arkadaşları ile sevincini paylaştı.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılana açıklamada; “2021 Türkiye Güreş Federasyonunun yaptığı Yıldız Kadınlar Türkiye Şampiyonasında Nazar Bektaş Türkiye 2.'si olmuştur. Sporcumuz Milli takıma katılmaya hak kazanmıştır. Sporcumuzu ve antrenörümüzü tebrik eder başarılar ve başarılarının devamını dileriz” ifadeleri kullanıldı.

26 Nis 2021 - 06:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.