Numan Kurtulmuş göl turu yaptı

Bolu Abant Tabiat Parkı’nda Vuslat Platformu tarafından düzenlenen ‘Ufuktaki Yeni Türkiye, Gençlik ve Geleceği Sempozyumu’na katılan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Abant’a geldi.

Numan Kurtulmuş göl turu yaptı
Haber albümü için resme tıklayın

HABER: Faruk ÇİDEM

Vuslat Platformu’nun düzenlediği sempozyumun kapanış programında konuşmacı olarak katılan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş dün akşam saatlerinde Bolu’ya geldi.

Bugün sabah erken saatlerde kaldığı otelden Bolu Valisi Aydın Baruş ve korumaları eşliğinde Abant Gölü etrafında yürüyüş yapmak için çıkan Numan Kurtulmuş kısa bir yürüyüşün ardından konuşmasını yapmak için tekrar kaldığı otele geri döndü.

06 Kas 2016 - 10:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.