ÖĞRENCİLERDEN DESTEK YAĞIYOR

SEDAŞ, (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği(TOFD) ile ortaklaşa yürüttüğü, plastik kapakların geri kazanımı ile çevre bilinci yaratmaya yönelik, sosyal sorumluluk kampanyası’na öğrencilerden destek yağıyor.

Haber: Esra Öztürk

SEDAŞ gönüllüleri, öğrencilere engelli bireylerin, ne kadar çok plastik kapak toplanırsa o kadar çok elektrikli sandalye sahibi olabileceğini, engellerin sadece zihinde olduğunu, aşılamayacak engelin olmadığını söyleyerek, bu kampanyaya destek olmaları nedeniyle teşekkür ettiler. SEDAŞ çalışanları,öğrencilerekampanyadan haberdar olup olmadıklarını sorarken, öğrenciler de SEDAŞ’ın ‘‘Bir kapak, bir kapak daha...’’ sloganıyla sürdürdüğü kampanyayı duyduklarını ve bundan sonra mavi plastik kapakları biriktirmeye devam edeceklerini, projeye devamlı olarak destek olmak istediklerini söylediler.

SEDAŞ’TAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

SEDAŞ çalışanlarının, ‘’Bir kapak, bir kapak daha…’’ sloganıyla sürdürdüğü mavi kapak kampanyasına destek veren öğrencilerden,biriktirdikleri kapaklarteslim alınırken, kendilerine SEDAŞ çalışanları tarafından, dergiler hediye edildi.

15 Nis 2019 - 10:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.