Oğuzhan Berber Boluspor’da

Boluspor, İstanbulspor ile yollarını ayıran 28 yaşında ki sol bek Oğuzhan Berber ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haber: Volkan Yılmaz

Geçtiğimi sezon İstanbulspor’da forma giyen sol bek Oğuzhan Berber, Boluspor’da. Yeni Teknik Direktör Ahmet Taşyürek’in raporları doğrultusunda transfer harekatını sürdüren kırmızı-beyazlılar tecrübeli sol bek ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada “Kulübümüz, geçtiğimiz sezon İstanbulspor forması giyen Oğuzhan Berber ile bir yıllık anlaşma sağladı” ifadelerine yer verildi.

OĞUZHAN BERBER KİMDİR?

10 Nisan 1992 İzmir doğumlu olan Oğuzhan Berber, Karşıyaka Belediyesi'nde futbola başladı. Daha sonra Yukatel Denizlispor, Sarayköy 1926 FK, Çaykur Rizespor, Altınordu, Yılport Samsunspor, Hes Kablo Kayserispor, Adana Demirspor ve İstanbulspor takımlarında forma giydi. Daha önce 3 kez Süper Lig, 168 kez TFF 1. Lig ve 14 kez Türkiye Kupası karşılaşmalarında forma giyen Berber, 10 kez U-21 Milli Takımında görev yaptı.

21 Ağu 2020 - 16:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.