Okul Sütü Programına Dağıtılacak Sütler İlimize Geldi

10.09.2014 tarih ve 29115 sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan Okul Sütü Programı Uygulama Tebliğine (Tebliğ No:2014/41) göre 2014-2015 eğitim yılının 2.döneminde İlimiz Merkez ve İlçelerinde bulunan bağımsız anaokulu, uygulama sınıfı, anasınıfı, ilkokul ve programda yer alan özel öğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere ücretsiz süt dağıtılacaktır.

Öğrencilere dağıtılacak olan 200 ml litrelik UHT içme sütleri 2014-2015 eğitim yılının 2 inci yarıyılı başlamadan yarıyıl tatilinde ilimize geldi ve gereken tüm kontrolleri İl Müdürlüğümüzce yapıldı. Okulların açıldığı gün öğrencilerimize dağıtılmaları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yapılacaktır. Bu program İlimizde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Defterdarlığı aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Her bir kurumun mevzuatla belirlenmiş ayrı ayrı görevleri bulunmaktadır. Ücretsiz dağıtılan sütlerin bedelleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılmaktadır. HABER MERKEZİ

02 Şub 2015 - 19:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.