Önce kaza sonra kavga

Bolu’da önceki akşam iki aracın kaza yapması sonrası kavga çıktı. Olay yerine gelen Asayiş ekipleri kavgayı ayırmak için bir hayli uğraş verdi. Birbirlerini yumruklayan iki araç sahibi daha sonra barışarak karşılıklı kaza raporu düzenlediler.

Haber: Faruk ÇİDEM

Olay geçtiğimiz gece saat 23.30 civarlarında Tabaklar Mahallesi Şenel Sokaktaki 4 yol ağzında meydana geldi. Tabaklar mahallesinde ters yönden gelen bir araç kendi yolunda ilerleyen başka bir araçla çarpıştı. Maddi hasarın olduğu kazada taraflardan birisinin alkollü olmasından kaynaklı iki taraf arasında kısa süreli bir arbede yaşandı.

Çıkan tartışma sonrası ihbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube ekiplerine bağlı polisler gerginliği yatıştırmak için ellerinden geleni yaptılar. İki tarafından sakinleşmesinin ardından taraflar arasında kaza tutanağı tutulduktan sonra sokak trafiğe tekrar açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, önce kaza yapan sonra da kavga eden iki sürücü hiçbir şey olmamış gibi barışarak karşılıklı kaza raporu düzenlediler.

16 Kas 2014 - 19:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Adamın biri - medeniyet bu olsa gerek. sayın valimiz boşa mı kürek çekiyor acaba? eğitim şartttttttttttttttttttt

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 19:01