Onkoloji uzmanı muayeneye başladı

İlimiz Bolu’da uzun zamandır eksikliği tartışma konusu olan onkoloji doktoru nihayet göreve başladı.

Haber: N. Halid Altundal

İlimiz Bolu’da kanser hastalarının tedavisinde büyük önem teşkil eden onkolog eksikliği sık sık kamuoyunda tartışma konusu olmuştu. Onkoloji doktorunun atanmamasına kanser hastaları ve yakınları başta olmak üzere birçok vatandaş tepki göstermiş, bu sorunun acil olarak çözülmesi için siyasilere ve ilgili makamlara seslerini duyurmaya çalışmışlardı.

Beklenen atamayla ilgili sevindiren haber geçtiğimiz haftalarda geldi. İlimiz Bolu’ya onkolog ataması yapılması kanser hastalarının yüzünü güldürdü. Ataması yapılan onkolog Uzman Doktor Oktay Halit Aktepe, Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve başladı.

06 Nis 2021 - 15:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.