OPERASYON CEZAEVİNE SIÇRADI

FETÖ/PYD Operasyonu Bolu’da Cezaevine sıçradı. F ve T tipinden Cezaevinde görev yapan 5 infaz koruma memuru ile mahkumlara ders veren bir bayan öğretmen emniyetten adliyeye sevk edildi.

OPERASYON CEZAEVİNE SIÇRADI
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Semih BAYKAL

15 Temmuz darbe girişiminin sonuçsuz bulmasının ardından ülke genelindeki operasyonlarda aralıksız olarak devam ediyor. Bolu’da 5’inci dalga sürecide tamamlandı. Bu güne kadar hakim, savcılar, iş adamları, akademisyenler gibi bir çok kişi gözaltına alındıktan sonra tutuklandılar.

Bu gün de aralarında F ve T Tipi Cezaevinde görev yapan 5 İnfaz Koruma memuru ile mahkumlara ders veren bir bayan öğretmen, emniyetteki ifadelerinin ardından Savcılığa sevk edildiler.

05 Ağu 2016 - 17:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Murat - 05 Ağustos 2016 20:50

Site yöneticisi Gözaltı kararını yazıyorsunuz da serbest bırakıldıklarını da yazsanıza nerde eşitliğiniz. Bimere asılsız iftira sonucu gözaltına alınan bu masum insanlara karşı algı operasyonu mu yapıyorsunuz lütfen sonucu da haber yapın. Saygılarımla.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Ağustos 17:09