Orman Muhafaza Memurları Rotasyona tepki gösterdi

Haber; Duygu Kaya   Orman Muhafaza Memurlarının sosyal ve özlük hakları gözetilmeden ve statü hukukundan kaynaklanan güvenceleri yok sayılarak yapılan rotasyon uygulaması sendikalar ve Orman muhafaza memurları tarafından...

Haber; Duygu Kaya

Orman Muhafaza Memurlarının sosyal ve özlük hakları gözetilmeden ve statü hukukundan kaynaklanan güvenceleri yok sayılarak yapılan rotasyon uygulaması sendikalar ve Orman muhafaza memurları tarafından protesto edildi.

Memur-Sen, TOÇ BİR-SEN 5 Nolu Şube Başkanı Ramazan Doğan zorunlu rotasyon uygulamasını protesto etmek amacıyla, orman muhafaza memurlarıyla birlikte bir basın açıklaması yaptı. Doğan 17 Ağustos 2012 tarih ve 28387 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren ‘’Orman Muhafaza Memurları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’’ ile orman muhafaza memuru çalışanlarının ve ailelerinin büyük bir mağduriyetle karşı karşıya kaldığını söyledi. Ramazan Doğan TOÇ BİR-SEN Genel Merkezinin görüşmeleri ve talepleri doğrultusunda, dönemin Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu’nun imzası ile 25 92012 tarihinde, 27 Orman Müdürlüğüne rotasyon uygulamasının durdurulması için yazı gönderildiğini, orman muhafaza memurlarının bu sayede bir nebze umutlandığını fakat sonucun yine olumsuz olduğunu belirtti.

Yönetmelik Yeniden Düzenlensin

Zorunlu atama ve yer değiştirme yönetmeliğin yeniden düzenlenmesine ilişkin Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğüne öneriler sunan Doğan açıklamasının sonunda ‘’TOÇ BİR-SEN olarak ilgilileri bir kez daha bu çıkmaz yoldan yol yakınken geri dönmeye Orman Muhafaza Memurları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’ni günün koşullarına uygun olarak yeniden düzenlemeye davet ediyoruz.’’Şeklinde konuştu.

20 Mar 2013 - 20:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

ali kaygısız - orman muhafaza memurlarına gelen rotos yon mühendizlere ve tüm ami ve memurlarada işçöilerde gelsin işçilere izin kullanmadımı para ödeniyorda neden memurlara ödenmiyor veya emeklilikten sayılsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 20:18