Örnek öğretmenler

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Milli Egemenlik Ortaokulu öğretmenleri örnek bir çalışmaya imza attı.

Haber: Esra Perçin

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlamasına artık sayılı günler kaldı. 9 Eylül’de başlayacak eğitim-öğretim yılı öncesinde ilimiz Merkez ilçede bulunan Milli Egemenlik Ortaokulu öğretmenleri örnek bir çalışmaya imza attı. Okulu güzelleştirmek için çalışmalara başlayan öğretmenler, adeta bir ressam edasıyla okul duvarlarını renklendiriyorlar. Duvarları çiçek, böcek ve ağaç gibi figürlerle donatarak okulu güzelleştiren öğretmenler, herkese örnek olurken velilerin de takdirini kazandılar.

06 Eyl 2019 - 13:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.