Ortalık kan gölüne döndü 2 ölü 4 yaralı

Bolu’nun Yeniçağa ilçesi Ankara istikametinde feci bir kaza meydana geldi. Kazada aynı araç içerisinde bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Haber: Kasım ŞAHİN

Korkunç kaza saat 15.00 sıralarında Yeniçağa ilçe çıkışı Ankara istikametinde meydana geldi. Henüz plakası ve sürücüsünün belli olmadığı kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, orta refüje çarparak takla attıktan sonra süreklendi.

Araç içerisinde bulunan ve isimleri belli olmayan 2 kişi hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan 4 kişi ise Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırıldı. Kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi ile trafik ekibi sevk edildi. Yıl yaklaşık bir saat trafik akışına kapandı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.