Otomobil bariyerlere çarptı: 2 yaralı

Dörtdivan’dan Yeniçağa istikametine seyir halinde olan bir araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Haber: N. Halid Altundal

Kaza Dörtdivan Metro Dinlenme Tesisleri ile Yeniçağa gişeleri arasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Anadolu Otoyolunda seyir halinde olan bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrulmaya başladı. Sürücünün kontrolü sağlayamaması sonucu araç yol ortasındaki bariyerlere çarptı. Kazayı ihbar alan Yeniçağa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, sağlık ve emniyet ekipleri hemen olay yerine geldi. Kazada araç içerisinde bulunan 4 kişiden 2’si yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. İtfaiyenin yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından tedavilerine devam edilmek üzere hastaneye sevkedildiler. Kaza sonucu araçta maddi hasar meydana geldi.

12 Eki 2020 - 11:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.