Oyuncak kuzudan 60 adet uyuşturucu çıktı

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Dörtdivan ilçesinde yapılan trafik kontrolünde bir aracın içinden oyuncak içerisine zulalanmış 60 adet uyuşturucu madde ele geçirildi.

Haber: Ceylan Beykoz

Bolu İl genelinde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucuya göz açtırmıyor. Önemli geçiş noktalarından biri olan ilimizde yaklaşık bir senedir yakalanan uyuşturucunun haddi hesabı yok. Dörtdivan ilçemizde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri trafik kontrolü yaptığı esnada şüpheli bir aracı durdurarak arama yaptı. Arama sonucunda oyuncak kuzu içerisine saklanmış 60 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve 1 şüpheli de ele geçirildi.

“YAPILAN OPERASYONLAR DEVAM EDECEKTİR”

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Bolu İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan operasyonlar, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir” denildi.

30 Oca 2022 - 13:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.