Özbey farkını yine gösterdi

Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği başkanı ve Beşkavaklar Mahallesi Muhtarı Mehmet Özbey hayırsever vatandaşlar kanalıyla hazırladığı yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

Özbey farkını yine gösterdi
Özbey farkını yine gösterdi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Beşkavaklar Mahallesi Muhtarı Mehmet Özbey ramazan ayı için hazırladığı yardım kolilerini bu senede ihtiyaç sahiplerine teslim etti. Geçen sene 280 adet yardım kolisi dağıttığını bu seneki hedeflerinin ise 300 koli olduğunu söyleyen Özbey; “Şu ana kadar 180 adet koliyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu yardım kolileri için ne belediyeden ne de valilikten herhangi bir yardım almadım. Bu kolileri hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla hazırladım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi. Beşkavaklar Mahallesi Muhtarı Mehmet Özbey ; “Bu yardım paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyorum. Çocuk sahibi olup, çalışabilecek durumda olmayan ailelere bu paketler ulaşıyor. Ayrıca sadece mahallemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere değil, diğer mahallelerdeki yoksul ailelere de bu yardımların ulaşmasını sağlıyorum. Yaşlı olan, bakıma muhtaç olan insanlarımızı tespit edip, bu yardımları onlara da ulaştırmayı sağlıyorum. Önemli olan bu yardım paketlerinin ihtiyaç sahibi olup da isteyemeyecek durumdaki ailelere ulaşmasıdır.”Şeklinde konuştu.

Çalışkan’a teessüf bile etmiyorum

Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği başkanı Mehmet Özbey Bolu Muhtarlar Derneği başkanı İlhan Çalışkan’a tepki gösterdi. Geçtiğimiz gün Ak Parti Bolu milletvekili Ali Ercoşkun’un derneğe yaptığı ziyaret sırasında Çalışkan’ın kurumları hakkında hakarete varan sözler sarf ettiğini söyleyen Özbey;” Sayın İlhan Çalışkan’ın temsil ettiğim kurum hakkındaki sözleri kabul edilebilir sözler değildir. O yüzden hakkımı mahkemede arayacağım” biçiminde konuştu.




24 Tem 2013 - 21:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

02

gerçekci - bence yapılan yardımlar göstere göstere değilde gizlice yapılsaydı, yapılan hayrında sevabı daha çok olurdu sanırım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Temmuz 21:51
01

kocadagli - yapılacak yardımın gizlisi makbuldur insanların onuruyla oynanmamalıdır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Temmuz 21:51