Özcan, 404 müjdesini açıkladı

Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan Temmuz ayı Meclis toplantısında Bolu halkına müjdeyi duyurdu. Başkan Özcan, “Dar gelirli vatandaşlara konut yapacağız. Bolu’ya 400’ü aşkın ev için kolları sıvadık” dedi.

Haber: Erdal Tanrıverdi

Tanju Özcan İllimizde dar gelirli vatandaşların konut sahibi olabilmesi için çalışmalar başlattığını duyurdu. 2019’da Bolu halkından talep toplayan TOKİ’nin ne yaptığı binalar ne de binaların yapılacağı yerlerin olmadığını belirten Özcan, Cuma günü gerçekleşen ihale ile Belediye Şirketinin İhaleyi TOKİ’den aldığını söyledi. Dağkent Mahallesi’ne yapılması planlanan sosyal konutlar 2 adet 8 katlı, 2 adet 10 katlı, 2 adet 13 katlı olmak üzere 6 bina, toplam 5050 metrekare boyutunda 25 dönümlük alana kurulacak. Yapılacak olan 404 konutun 156’sı belediyenin geri kalanı belediye şirketine ait olan ve Ekim Ayında başlanması planlanan sosyal konut projesinin adı Atakent Konutları olacak .

Bu konuyla ilgili Tanju Özcan “TOKİ’nin 15 senedir yapamadığını biz 2-3 senede yapmaya çalışıyoruz. Bizim para kazanma derdimiz yok yüzde 10 yüzde 15 koyarak halkımız konut sahibi olsun istiyoruz. Toplantıdan TOKİ’ye Çağrıda bulunmak istiyoruz. Vatandaşların duygularıyla oynamayın. Kıskananlar çatlasın Şimdiden söyleyeyim” ifadelerini kullandı.

03 Ağu 2021 - 18:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.