ÖZCAN; “Bu kararı tanımıyorum”

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’ın yönetimiyle birlikte İl Başkanı Kazım Karsu tarafından görevden alınmasına CHP Milletvekili Tanju Özcan sert tepki gösterdi. Özcan, “Ben bu kararı tanımıyorum. Kararı genel merkezimizle görüştüm. Üzerinde durulacak bir karar değil” dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Bu usulsüz karar olmaz. Tebliğ bile edilmemiş. Hukuken bir hükmü yok. Kaldı ki seçim kurulu hakimi tarafından kongre tarihi verildi. Hakim delege listesini onayladı. Bu davranışlar partiye zarar veriyor. Kararı genel merkezimizle görüştüm. Gereğini yapacaklarını söylediler. Top genel merkezde. Ben bu kararı tanımıyorum. Bana bilgi verilmemesi siyasi nezaketsizlik. Üzerinde durulacak bir karar değil” diye konuştu. HABER MERKEZİ

13 Kas 2015 - 17:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

haluk tk - bu chp den bırakın iktidar olmak muhalefet bile olmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 17:09