Özcan kararını Ocak ayı sonunda verecek

Mart 2019 yılında yapılacak olan Genel ve Yerel seçimlere 15 ay gibi bir süre kalırken, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan Bolu Belediye Başkanlığı için aday olup olmayacağı konusuna son noktayı koydu.

Haber: Kasım ŞAHİN

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 2019 yılı Mart ayında Bolu Belediye Başkanlığı adaylığı için bu sefer net konuştu. Bir soru üzerine Özcan; “Başkanlık adaylığımı açıklamak için daha zaman gelmedi. Şu anda istişareler yapıyorum. Net kararımı Ocak ayı sonunda tüm Bolulu ve CHP’li arkadaşlarımla paylaşacağım. Zamanımı gel dimi derseniz, henüz gelmedi” dedi.

KARSU YEŞİL IŞIK YAKTI

6 Ocak tarihinde yapılacak olan kongreye az bir süre kala CHP İl Başkanı Kazım Karsu’dan hem çarpıcı hem de düşündürücü bir açıklama geldi. Karsu, “6 Ocak tarihindeki kongrede aday olmayacağınız yönünde kamuoyunda bazı söylemler bulunuyor. Bunu buradan deklere ediyor musunuz?” sorusu üzerine Karsu; “Siyasette bir dakika bile önemlidir, zamanı geldiğinde taşı gediğine koyacak insanlara ihtiyaç duyulur.Delegeler nederse o olur. Belki son dakikada bile bu tür kişiler aday gösterilebilir, ben aday değilim diyemem, karar delegelerindir” diyerek 6 Ocak tarihinde yapılacak olan il başkanlığı kongresi için adeta yeşil ışık yaktı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

02

CHP'li - başkan kazım karsu 4 yıldır partiyi çok iyi yönetti. çıkan adaylardan daha iyi olduğunu adım gibi biliyorum. lütefn başkanım tekrar aday olun, desteğimiz sizinle

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 12:39
01

CHP'li - başkan kazım karsu 4 yıldır partiyi çok iyi yönetti. çıkan adaylardan daha iyi olduğunu adım gibi biliyorum. lütefn başkanım tekrar aday olun, desteğimiz sizinle

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 12:39