Özcan toplantıyı terk etti ##hb_sdk.gif

Bolu Kalkınma ve Tanıtma vakfının olağanüstü toplantısı Bolu Ticaret ve Sanayi odasında yapıldı. Toplantıya katılan CHP Bolu milletvekili Tanju Özcan Bolu belediye başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yazın yapılan Bolulular gününde...

Bolu Kalkınma ve Tanıtma vakfının olağanüstü toplantısı Bolu Ticaret ve Sanayi odasında yapıldı. Toplantıya katılan CHP Bolu milletvekili Tanju Özcan Bolu belediye başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yazın yapılan Bolulular gününde 1 dakika ayakta kaldığı için vakfın Ankara şube başkanlığını üstlenen Özer Özcan’ı hedef adam haline getirdiğini söyleyerek “Burada basit bir yönetmelik değişikliği için toplanmış bulunmuyoruz.Bolu belediye başkanı Alaaddin Yılmaz Ankara’daki bir toplantıda bir dakika ayakta kaldığı için Ankara şube başkanının değiştirilmesini istiyor.Bu çok yanlış bir tutumdur.Bir şehrin belediye başkanı diktatör değildir.Kentin alt yapısı gibi sorunlarıyla uğraşır.” Dedi. Oturduğu yerden Özcan’a cevap veren Alaaddin Yılmaz ise “Belediye başkanı ile bir probleminiz varsa onunla çözün.Burası siyaset yapma yeri değil” şeklinde konuştu.Toplantıyı yöneten Bolu vali yardımcısı Ömer Eru’nun tutumunu faşizanca bulduğunu söyleyen Özcan” Bu toplantıda kendimi baskı altında hissediyorum,toplantının yönetiliş biçimini beğenmediğim için toplantıyı terk ederek protesto ediyorum” biçiminde konuştu.Başkan Yılmaz ise Özcan’a “gidiyorsan git” dedi.Daha sonra Özcan sinirli bir şekilde toplantıyı terk etti.

20 Eki 2012 - 17:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.