Özcan’dan 15 Temmuz mesajı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

Haber: Esra Öztürk

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan mesajında şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz hain darbe girişimini hazırlayanların amacı, 29 Ekim 1923’te ilan edilen Laik Türkiye Cumhuriyeti temel değerlerini alaşağı etmekti. Hiç şüphesiz Türk halkı o gece önemli bir direniş ve destansı bir mücadele örneği göstermiştir. Hain darbe girişiminin bastırılmasında Türk halkının yanı sıra en önemli aktörlerden birisi de Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet güçlerimizdir. 15 Temmuz’da vatanı için canını feda eden şehitlerimizi minnetle anıyor, bütün gazi ve şehitlerimizin huzurunda saygıyla eğiliyorum.”

15 Tem 2019 - 12:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.