Özel harekat operasyon yaptı

Bolu’da Polis Özel Harekat ekiplerinin desteğiyle PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda örgütün propagandasını yaptıkları iddiasıyla aralarında esnaf ve öğrencilerin bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin PKK terör örgütüne yönelik başlattığı operasyonda Polis Özel Harekat polislerinin de desteğiyle sabah saatlerinde çok sayıda ve işyerine baskın düzenlendi. Baskınlarda PKK terör örgütünün propagandasını yaptıkları gerekçesiyle M.K., H.K., R.D.Ö., F.S., D.K., Ş.C VE D.K isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahıslar ifadeleri alınmak üzere Bolu Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, ev ve işyerlerindeki çok sayıda evrak dökumana konuldu. Operasyonla ilgili incelemenin genişleyerek devam edeceği ifade edildi.

13 Şub 2017 - 19:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.