Öztürk başkanlığında ilk toplantı

Bolu Orman Bölge Müdürü Rıfat Öztürk’ün ilk kez başkanlık ettiği ve 2016 yılı faaliyetlerinin ele alındığı değerlendirme toplantısı, Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

Haber: Aysun BEYKOZ

Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürlerinin katıldığı toplantı aynı zamanda tanışma niteliği de taşıdı. Toplantıda Şube Müdürleri 2016 yılı programlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Programların aksatılmadan zamanında gerçekleştirilmesi için azami gayret gösterilmesi gerektiği vurgulandı. Bölge Müdürü Rıfat Öztürk’ün kapanış konuşması ve başarı dileklerinin ardından toplantı sona erdi.

11 May 2016 - 09:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.