PAPAZ GİBİ TEK BAŞINIZA KALMAYIN

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ün MİT tırları ile ilgili yaptıkları haberden dolayı tutuklanmalarını sert bir dille kınadı.

HABER: FARUK ÇİDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz “Ülkemiz tıpkı Nazi Almanyası gibi!” dediği açıklamasında şunları söyledi; “Bir tarafta Hitler’in Nasyonal Sosyalist Partisi gibi büyük mitingler, büyük kampanyalar ve büyük seçim sonuçları alan AKP, diğer tarafta Nazi Almanyası’nın papazı gibi yalnız kalmış yetmez ama evetçiler, liberal sol yalakalar, milli irade tecellicileri, havuz medyası ve sistemden beslenenler!

Meşhur Alman Papaz Martin Niemölle’in hikâyesini hepimiz biliriz. Klişedir. Naziler önce komünistleri tutukladılar; komünist değilim diye ses çıkarmadım. Sonra Yahudileri tutukladılar, Yahudi değilim dedim, sesimi çıkarmadım. Sosyal demokratları tutukladılar, savunmak bana mı kaldı dedim, sesimi çıkarmadım. Sıra bana geldiğinde çevrede tutuklanmama ses çıkaracak kimse kalmamıştı...” diyen papaz.

Yani demem o ki, yarın Cumhuriyeti de alıp götürdüklerinde tıpkı papaz gibi tek başınıza kalmayın!”

CUMHURİYET GAZETESİ ALIN

Gelin yarından itibaren amasız, fakatsız, canım şimdi sırası mı demeden, önyargılarınızı evde bırakıp bir CUMHURİYET GAZETESİ alın!

Gelin yarın bugüne kadar dediğiniz gibi demeyin! Memleket elden gidiyor, birileri bir şey yapsın canikom yerine ben ne yapabilirimin cevabı olarak bir CUMHURİYET GAZETESİ alın!

Televizyonda Can DÜNDAR Silivri’ye giderken el sallarken izlediğinizde sıkılıp kanalı değiştirip abur cubur seyrederken unutmayın, suça ortaksınız!”

ADD Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan FİLAZİ’nin 14.10.2013’te dediği gibi;

“Önce devrimcilik ruhunu yok ettiler, ses çıkarmadım. Çünkü devrim o dönemde Stalin’in komünizmiyle eşdeğerdi ve ben komünist değildim. Sonra halkçılığı öldürdüler. Varsın ölsün dedim. Nasılsa her mahallede bir milyoner yaratacaklar, mahallenin ağası olur bize de bakar dedim. Sonra devletçilik ortadan yitti. Doğal, yok olur dedim. Modası geçti, devir rekabet ve neo-liberal ekonomi devri, komünizm bile bundan dolayı çöktü dedim. Sonra laiklik “faili meşhur” kişilerce suikasta kurban edildi. Varsın olsun, dedim. Benim başörtülü bacımın da örtünmeye hakkı var, ufacık bir bez parçasıyla niye uğraşırlar, zaten dinimiz de bunu öyle emrediyormuş... dedim. Sonra ulusalcılığı götürdüler. Yine ses çıkarmadım. Varsın gitsin yoluna ne o ırkçılık ayakları falan, her gün “Türk’üm” diye bağırmalar… Hem bu ülkede başka halklar da yaşamıyor muydu? Zorla kimseyi Türk yapamazsınız zaten. En son Cumhuriyeti alıp götürdüklerinde de sustum. Ama susmam yetmedi, benden onun aleyhine yalancı tanıklık yapmamı istediler. “Din adamıyım yalan söyleyemem” dediğimde ise beni de alıp götürdüler. Beni savunacak hiçbir kurum da kalmayınca anladım ki, Kemalist devrim bizim özgür ibadet yapmamızı ve barış içinde yaşamamızı sağlayan gerçek bir rejimmiş ve bunlar bizi kandırıyormuş.”

Siyasetçilerin sade suya tirit, toplumda hiçbir karşılığı olmayan hamaset kokan destek açıklamalarına itibar etmeyin!

7 Haziran seçim sonuçlarını KAOS, 1 Kasım seçim sonuçlarını “milli irade tecellisi” olarak niteleyen faşizmin en karasını yaşatanlara inat bir CUMHURİYET GAZETESİ alın! Alın ki bu ülkeyi kuran iradenin kemiklerini sızlatmayın!

Unutmayın CUMHURİYET GAZETESİ almak şimdilik SUÇ değil!

30 Kas 2015 - 18:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

zekai vuran - yaninada bir zaman gazetesi,bir wasington post,alman bild,rus interfax da alinda camlar kirlendiginde temizlik yaparsiniz,cok canin sikilmis,demokratligin tutmus,% 50yi gene asagilamissin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 18:47