Polis Başmüfettişi oldular

​​​​​​​Bolu İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Emniyet Müdür Yardımcısı iken 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine kavuşan İbrahim İzci ile Tuncay Sancak, Ankara Polis Başmüfettişi görevine atandılar. Her iki müdür de Bolu’dan sorumlu olacaklar.

Haber: C. Kutay AYKAN

Yıllardır Bolu İl Emniyet Müdürlüğünde başarılı bir şekilde görev yapan İbrahim İzci ile Tuncay Sancak, birinci sınıf Emniyet Müdürü rütbesine getirilmesinin ardından Ankara Polis Başmüfettişi görevine getirildiler. Her iki birinci sınıf Emniyet Müdürü aynı zamanda Bolu İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşacak olan dosyalara bakacaklar.

İbrahim İzci ile Tuncay Sancak’ın, Polis Başmüfettişi görevine getirilmesinin ardından 9 olan Bolu İl Emniyet Müdür Yardımcısı sayısı da 7’ye düştü. Şu anda Bolu İl Emniyet Müdür Yardımcılığını Ferhat Akbaş, Durmuş Oğuz Demir, Aydın Aksoy, Uğur Aykut, Serdar Çınar, Cenk Akgün ve Uçkan Dirisi yürütüyor.

16 Kas 2019 - 00:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Raşit KILIÇ - Tuncay beyi Kelkit'ten tanırım, Başarılı, çalışkan ve dürüst bir kişiliğe sahiptir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 00:10