Programa çıktılar, evden atıldılar

Geçtiğimiz haftalarda TLC televizyonunda yayınlanan bir programda ilimizde üniversite okuyan öğrencilerin evi temizlenmiş ve görüntüler tüm Türkiye’de gündem olmuştu. Aradan geçen zamanda o üniversiteliler ev sahibinden aldıkları cevapla şoka uğradılar.

Programa çıktılar, evden atıldılar
Haber albümü için resme tıklayın


Haber: Aysun Beykoz

Geçtiğimiz haftalarda TLC televizyonunda yayınlanan Temizlik Avcıları programı, ilimiz Bolu’da üniversite okuyan 5 gencin evine konuk oldu. Programın videosu sosyal medya aracılığıyla tüm Türkiye’de fenomen hale gelince üniversitelilerin başına gelmeyen kalmadı. Programı izleyen ev sahibi önce gençlerden hesap sordu, ardından da evden çıkmalarını istedi. Ev sahibinin tavrı karşısında neye uğradıklarını şaşıran Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi 5 genç yeni bir ev aramaya başladı. Ancak kaldıkların evin pis görüntüsü o kadar hızlı yayılmıştı ki gençleri karşısında gören hiçbir ev sahibi onlara ev vermeye yanaşmadı.

TANJU ÖZCAN’A SESLENDİLER

BAİBÜ öğrencisi üniversiteliler, Show TV’nin haber bültenine konu oldu. Yayınlanan program sonrası başlarına geleni anlatan üniversiteliler yaz okulunun başladığını, ancak kalacak ev bulamadıkları için Bolu’ya gelemediklerini söylediler. Üniversiteliler ayrıca Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a da bir çağrıda bulunarak kendilerine ev için kefil olmaları halinde bu durumun bir daha yaşanmaması için söz verdiler.

04 Tem 2019 - 09:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Orhan kocak - 2018- 2019 da ÇÖPE gitti . kene gibi yapıştı Bolusporumuzu n başına gitmiyor da geçmişte olduğu gibi gelecek yıllar da ÇÖPE gidecek bu liyakatsiz çarıkçı yüzünden.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Temmuz 09:34