Projelerde görev alan öğretmenlere belgeleri verildi

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2014-2015 öğretim yılında gerçekleştirilen “Okuyorum”,“Bilime Yolculuk” ve “I. Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği” projelerinde görev alan öğretmenlere “Projelere Katılım Belgeleri” düzenlenen törenle verildi.

Projelerde görev alan öğretmenlere  belgeleri verildi
Haber albümü için resme tıklayın

Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi’nde yapılan programa Bolu Valisi Sayın Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Bolu Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Lebibe Özçağlar, Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan yöneticiler ve projede görev alan öğretmenler katıldı.

Projelerde görev alan öğretmenlere katılımları ve çalışmalarından dolayı tebrik eden Bolu Valisi Aydın Baruş, projelerin önümüzdeki yılda aynı şekilde devam etmesini istedi.

İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu da yapmış olduğu konuşmasında projelerde görev alan öğretmenlere teşekkür ederek, proje ve şenliklerin çok verimli geçtiğini, Okuyorum Projesi ile 5.550 kitabın projeye katılan öğrencilere ücretsiz olarak dağıtıldığını, 32 okuldan 1500 öğrencinin projede yer aldığını ifade etti. Okuyorum Projesi’nde kitap okumanın yanında kitapların yazarları ile öğrencilerin bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdiğin ifade ederek proje kapsamında Sinan Yağmur, Güray Süngü, Yavuz Bahadıroğlu, Mustafa Orakçı, Sevim Ak gibi birçok yazarın ilimize geldiğini anlattı.

1-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İl Kültür Müdürlüğü ve Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen I. Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği ile 9 tiyatro gösterimi, 4 atölye çalışması yapıldığını, 6.000 civarında öğrencinin bu şenliklerde izleyici veya oyuncu olarak yer aldığını ifade edenİl Milli Eğitim Müdürü Çavuşoğlu, Bolu ilinde böyle bir etkinliğin ilk kez gerçekleştirildiğini söyledi.

Bilime Yolculuk Projesinde ise uzaktan eğitim yönteminin uygulandığını, İsviçre’nin CERN, Amerika’nın Michigan, Ülkemizden Ege Üniversitesi, Ankara Üniversitesi gibi üniversitelerden bilim insanları ile e-konferanslar düzenlendiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Çavuşoğlu, dünyanın dört bir yanından bilim insanları ile öğrencilerin e-konferans yöntemiyle bir araya getirildiğini ifade etti. Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen projeye ilimiz liselerinden öğrencilerin yanı sıra 34 ilden öğrencilerin katıldığını belirten Çavuşoğlu, projeye katılan ve emek veren herkese teşekkür ederek, önümüzdeki yılda projelerin devam edeceğini söyledi.

Projelerle ilgili hazırlanan sunumların ardından Bolu Valisi Sayın Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu projelerde görev alan öğretmenlere Projelere Katılım Belgelerini verdi. Toplu fotoğraf çekiminden sonra program sona erdi.

VALİ BARUŞ GÖYNÜK’LÜ ÖĞRENCİLER İLE DE BİR ARAYA GELDİ

Bolu Valisi Aydın Baruş program sonrası Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalara katılarak dereceye giren ve ödüllerini almak için Bolu Merkeze gelen Göynük Narzanlar İlkokulu ve Göynük Ekinciler İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri ile Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi’nde bir araya geldi.

Vali Baruş, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamındadüzenlenen yarışmalarda 'En Çevreci Bahçe' dalında ödül alan Narzanlar İlkokulu ile 'En Temiz Okul' seçilen Ekinciler İlkokulu öğrencilerini tebrik etti. "Başarılarınızın devamını diliyorum" diyerek öğrenci ve öğretmenleri kutlayan Vali Baruş, onlarla sohbet etti ve sınavlarda da bu okullardan başarı beklediğini dile getirdi. HABER MERKEZİ

10 Haz 2015 - 20:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.