Psikososyal ve krize müdahale ekibi oluşturuldu

Öğrenci, öğretmen ve velilerin zorlu ve travmatik olaylar karşısında bilinçlendirilerek, kendi kendilerine yardım etmeleri, dayanışma ve iş birliği duyguları ile sorunlarla başa çıkma becerilerinin geliştirilerek daha mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yaşamlarına devam etmelerini sağlamak amacıyla Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Özel Eğitim ve Rehberlik Şube Müdürü Saniye Yurtsever başkanlığında Psikososyal ve Krize Müdahale Ekibi kuruldu.

Haber: Aysun Beykoz

Bolu Psikososyal ve Krize Müdahale Ekibi eğitimcileri PDR Bölüm Başkanı Erkan Erabak ve PDR Bölüm Rehberlik Öğretmeni Hüseyin Buğra Karaman tarafından Rehberlik Araştırma Merkezi’nde Bolu merkez ve ilçelerde bulunan okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında oluşturulan ekiplere RAM Müdürü İbrahim Erkan ve Özel Eğitim Bölümü Öğretmeni Zübeyir İnan’ın da katılımıyla seminerler verildi.

23 Eki 2018 - 10:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.