PTT 176. Yaşını kutladı

Kuruluşunun 176 yılını kutlayan PTT, Bolu Merkez Şubesi’nden işlem yaptıran 176. Müşterisine hediye verdi. PTT Bolu Baş Müdürü Şahin Abak, PTT’nin zamana göre kendisini sürekli yenileyen bir kurum olduğunu söyledi.

HABER: FARUK ÇİDEM

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), kuruluşunun 176. Yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Müşterilerine 176. Yıl dolayısıyla sürprizler hazırlayan PTT Bolu Şubesi, HGS işlemi yapmak için şubeye gelen ve numaramatikten 176 numaralı sırayı alan İlker Bileli’ye, içinde PTT'nin hizmetlerini anlatan broşür, özel olarak hazırlanmış 15 Temmuz Zarfı ve 15 Temmuz pulu ile içinde çeşitli ürünler olan hediye paketi verildi.

Şahin Abak müşterisine hediyesini verdikten sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

PTT Türkiye'nin en köklü ve eski kurumlarından birisi ve her geçen gün kendini yenileyen, zamanın gerekleri doğrultusunda hizmet veren bir kurum. Müşterimiz işlemini yaptırdıktan sonra kendisine hediyesini takdim ettik. PTT olarak her yıl önemli gün ve haftalarda çeşitli etkinlikler ve kampanyalar düzenliyoruz. Kuruluş yıl dönümünde ise bu şekilde bir etkinlik düzenlemek istedik.

Sıradan bir işlem yaptırmak için PTT’ye gitmesine rağmen hediyelerle çıkan İlker Bileli ise çok şaşkın olduğunu ifade ederek, "HGS işlemi yaptırmak için PTT'ye gelmiştim. 176. sırayı almışım. Bana PTT'nin 176 yaşına girdiğini ve benim de aldığım sıra numarası ile bir hediye kazandığımız söylediler” dedi.

24 Eki 2016 - 17:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.