Rahat uyu Atam ruhun şad olsun

Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şube Başkanı Elfaz Temiz, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77’inci yıl dönümüyle ilgili açıklama yaptı.

Haber: Semih BAYKAL

Temiz yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bağımsızlık savaşımızın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün ölümünün bugün 77.yıldönümü ülkemize ve milletimize çağdaş, laik ve demokratik bir rejim getiren, ilke ve devrimleriyle medeniyetin yolunu açan ulu önderimiz sana şükran ve minnetlerimizi bir kez daha yineliyoruz. Devrimlerini ve senin ideolojini anlamayan bazı izan yoksulu gafiller olabilir. Ben eminim ki, sizde olsaydınız onlara güler geçerdiniz. Çünkü onlar sizin zamanınızda da vardı, bugünde varlar belki yarında olacaklar. Ama kurduğunuz Cumhuriyet ve devrimleriniz ilelebet yaşayacaktır. Bugün sizi anarken öyle bir gençlik gördüm inan ki gözlerim doldu, onlar varken kurduğun Cumhuriyet daha çok asırlar yaşayacaktır. Rahat uyu Atam ruhun şad olsun” dedi.

10 Kas 2015 - 18:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE - bi̇ri̇leri̇ hdp li̇lerle kol kola yürürken şerefli̇ ayyildizli bayrağimizi taşimaya bi̇le korkuyorlar atam nasil rahat uyusun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 18:29