Rektör Alişarlı’ya ziyaretçi akını

5 Eylül’de göreve başlayan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor.

Haber: BMA

Bolu protokolünün yanı sıra bugüne kadar onlarca STK ve kişi tarafından ziyaret edilen Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, kelimenin tam anlamıyla ziyaretçi akınına uğruyor. Son olarak Rektör Alişarlı’yı Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, Bolu Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Tanju Özcan, Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı ve Kartalkaya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ziyaret etti.

Emekliliği dolayısıyla veda ziyaretinde bulunan Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin’e Rektör Mustafa Alişarlı, sağlık ve mutluluklar dileyerek üniversitenin anı tabağını hediye etti.

Nezaket ziyaretinde bulunan Bolu Milletvekili Özcan’a ise Rektör Alişarlı, başarı ve iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Son olarak Prof. Dr. Alişarlı, ziyarette bulunan Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Bolu Şube Başkanı Jale Soner Canbolat, Başkan Yardımcısı Saadet Turan ve yönetim kurulu üyelerine; Kartalkaya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Mustafa Tanrıkulu, Sevda Derneği Başkanı İsmail Taş ve Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Bolu İl Komisyonu Başkanı Muhammed Şerif Evcim’e teşekkürlerini belirterek STK’lara çalışmalarında başarılar diledi.

12 Ara 2017 - 13:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.