Sabır taşı artık çatladı

Türkiye Kamu-Sen Bolu il temsilcisi Hüsnü Yaman Bölücü örgütün saldırılarına hız kesmeden devam ettiğini söyleyerek” İhanet şebekeleri Türkiye’yi dört bir yandan köşeye sıkıştırmak...

Türkiye Kamu-Sen Bolu il temsilcisi Hüsnü Yaman Bölücü örgütün saldırılarına hız kesmeden devam ettiğini söyleyerek” İhanet şebekeleri Türkiye’yi dört bir yandan köşeye sıkıştırmak için hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Artık milletimizin sabır taşı çatlamıştır.” Dedi.

Türkiye Kamu-Sen Bolu il temsilcisi Hüsnü Yaman terör saldırılarını kınadı. Yaman; “Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde 8 polisimizin şehit olduğu bombalı saldırının ardından, Bingöl'de PKK'lı teröristler tarafından askeri konvoyun geçişi sırasında yapılan saldırıda 10 askerimizin şehit olması, çok sayıda askerimizin yaralanması yine yüreklerimize ateş gibi düştü.Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm Türk milletine baş sağlığı; yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.” Dedi. Yaman; “Bölücü örgüt saldırılarına hız kesmeden devam ediyor. Alçaklar her verilen taviz sonrasında iyice kuduruyor. Bugün ülkemiz öyle bir noktadadır ki; terörist saldırılar giderek artıyor, İmralı’dan talimatlar veriliyor, burnumuzun dibinde sözde partinin milletvekilleri teröristlerle kucaklaşıyor, ihanet şebekeleri Türkiye’yi dört bir yandan köşeye sıkıştırmak için hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Artık milletimizin sabır taşı çatlamıştır. Daha kaç evladımız gözümüzün önünde yitip gidecektir? Daha kaç ocak sönecek, kaç ana-baba evladının arkasından gözyaşı dökecektir? Türk tarihine bakıldığı zaman esir ve esaret altında kalmayan ve yıkılamayan Türk devletleri iç karışıklıklar ve hainlerle yıkılmıştır. Bu gün ise güvenlik kuvvetlerimizin tedbirsizce göreve gönderilmesi sonucunda meydana gelen olaylar hepimizi derinden yaralamış ve ocaklara ateş düşürmüştür. Sindirilen ve pasifleştirilen Türk Milleti en demokratik haklarını dahi kullanmaktan ‘acaba bana bir şey olur mu’ düşüncesiyle korkar hale gelmiştir. Hain şer güçler her türlü argümanı kullanıp iç ve dış desteği alırken ‘Sen Türk Milleti bu olayların neresindesin, daha ne kadar tribünde oturmaya devam edeceksin. Birilerinin maşalarının 7 yaşındaki çocuklarını polise Molotof atmaya, 17 sindekileri dağda kurşun sıkmaya, 70 indeksleri ise Taksim’ de devlete kin kusturmaya gönderiyor. Sen Türk milleti daha ne kadar magazin programlarını bırakıp kendine geleceksin! Unutma! ‘uyuyan milletler uyandıklarında ya ölürler ya da esir olarak uyanırlar.” Şeklinde konuştu.

Kınama mesajları sıradan hale geldi

“Türk Milletinin menfaatleri için adım atmaya kalkanlar maalesef yine ne acıdır ki devlet otoriteleri tarafından sindirilmiş önü kesilmeye çalışılmıştır.” Diyen Yaman sözlerini şu şekilde tamamladı;Maalesef devlet içindeki bir takım odakların menfaat çatışmaları beraberinde güvenlik zafiyeti getirmiştir. Fikir beyan etmek isteyenler sanki siyasi iradeye karşıymış gibi algılanmakta ve maalesef şehit haberleri gitgide öncelikli haber olmaktan çıkarılmaya çalışılmaktadır. Ülke genelinde terörü lanetleme, kınama mesajları sıradan hale gelmekte kimsenin de acısını hafifletmemektedir. Bir taraftan katillerle ülke içinde ve dışında yapılan görüşmeler artık iyice ayyuka çıkmıştır. Bu da milletimizin onurunu rencide etmektedir. Terörün amacı bellidir. Amaç; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bölüp, parçalamak, Türk milletini bu topraklar üzerinden silmek, insanlarımız arasına nifak tohumları sokarak, kardeşi kardeşe düşman etmek ve sözde devletler kurmaktır. Bu hainlerin ve hainliğe hizmet edenlerin taleplerini masumane görmek bile cinayettir. Bizler her türlü beklentilerimizi bir kenara bırakarak ilimizde bulunan sivil toplum kuruluşları, odalar, dernekler, siyasi partiler, sendikalar, kamu kuruluşları, yerel basın ve Bolu Halkı olarak birlikte teröre tepki göstermek için Türkiye Kamu Sen Bolu İl Temsilciliği olarak adını saydığımız kişi ve kurumları birlikte hareket etmeye, ortak adım atmaya çağırıyor ve davet ediyoruz.”

19 Eyl 2012 - 20:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.