Sağlık personeli bilgilendirildi

İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan Protokol kapsamında Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğümüz personellerince 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli personeline yönelik Kasım ve Aralık aylarında " Adli Vakalarda Maddi Delillere Yaklaşım Eğitimi" verildi.


Haber: Ceylan Beykoz

Yapılan protokol çerçevesinde konularında uzman olan Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli tüm personele yaklaşık 2 saat sürün Adli Vakalarda Maddi Delillere Yaklaşım eğitimi verildi.

Verilen eğitimde olay yerine ilk gelecek olan sağlık ekiplerinin, delillerin kaybolması için titiz çalışma yapmaları, olay yerinin korunması için dikkatli olunmaları istendi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü yetkilileri, bir çok olaylar 112 sağlık ekiplerinin polisten önce olay yerine geldiklerini ve elde edilebilecek olan delillerin elde edilmemesi için, suçluların bulunmasında zorluk yaşatacaklarını bu yönde bilgilendirme yapıldığını açıkladılar.

17 Ara 2021 - 16:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.