Sağlıkçılardan örnek davranış

Bolu Sağlık Yüksekokulu öğrencileri ve öğretim görevlileri örnek bir davranışta bulundu. Tabiat severler hem temiz havada doğa gezisi yaptılar hem de kuşlar için ağaçlara kuş yuvası bırakıp, çevre temizliğinde bulundular.

Haber: Kasım ŞAHİN

Hafta sonunu tabiat merkezlerinden önemli bir yere sahip olan Gölcük ve çevresine gezi düzenleyen Bolu Sağlık Yüksekokulu öğrencileriyle ve hocalarıçok iyi bir iş çıkardılar. Çok güzel ve faydalı bir etkinlik gerçekleştiren öğrenciler hem doğanın tadını çıkarttılar hem de gönüllerince eğlendiler.

Havaların soğumasıyla birlikte Gölcük tabiat parkında ve çevresinde yaşayan kuşların barınması için ahşaptan yapılan kuş yuvalarını ağaçlara takan örnek öğrenci ve öğretim görevlileri, ayrıca çevre temizliğinde de bulundular. Doğayı korumak adını pankartlarda açan öğrenci ve öğretim görevlileri Gölcük kenarında Türk bayrağı açarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.