Sağlıklı ve Doğru Bilgi Adına Koordinasyon İçerisinde Çalışmaya Devam

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın güvenilir ve doğru bilgiye mümkün olan en kısa yoldan ayrıca kanal alternatifi bol bir şekilde ulaşımını sağlama adına düzenlenen enformasyon toplantıları devam ediyor.

İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantının bu ayağına; İl Müdürü İsmail TAŞ, İl Müdür Yardımcıları Fahri TETİK ve Nuri ERİKLİ, Enformasyondan sorumlu Şube Müdürü Nuray KARATEPE, diğer şube müdürleri, ilçe müdürleri, şube ve ilçe enformasyon sorumluları katıldı.

Kaliteli hizmet anlayışından hareketle; çiftçilerimizin gelişen ve sürekli yenilenen tarım sektöründe anı yakalaması adına yaptıklarımız, yapacaklarımız ve yapabileceklerimiz hakkında fikir alışverişi şeklinde akış gösteren toplantıda İl Müdürü İsmail TAŞ; “Şehrimizde yaptığımız çalışmalar, bunların seyri, destekleme, belge, proje vs. üreticilerimiz ve vatandaşlarımızın her zaman merak ettiği ve ilgiyle takip ettiği konular. Ki bu bilgilere ulaşmayı sağlamakta bizim temel görev ve vazifelerimiz arasında yer almaktadır. İlimiz bu konuda birçok ile örnek teşkil edebilecek bir seyirde ilerlemekle beraber bakanlığımız tarafından takdirle takip edilmektedir. Bu yüzden sizlere teşekkür ediyorum ve çalışmalarımızı üzerine koyarak daim ettireceğimize inanıyorum” dedi.

Toplantıda yapılan haberle ilgili teknik konulara değinilirken ilçeler ve il merkezi şubeleri olmak üzere en başarılı habere imza atan kişilere teşekkür belgesi verildi. Yapılan toplantı neticesinde ilçelerdeki eksiklikler ve ihtiyaçlar hususunda il müdürlüğünün teknik destek sunması ve gerekli konularda istişare içerisinde çalışmalar yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca kurumun ciddiyetine uygun doğru, kaliteli ve okunabilir haber sloganından hareketle çalışmaların devam etmesine yapılabilecekler hakkında kafa yorarak bir dahaki toplantıda bu hususların ele alınmasına karar verildi.

Toplantı ayda bir tekrarlanarak geçmiş ayın analizi ve gelecek ay ve aylarda bunun üzerine katabileceğimiz artıların görüşülmesi amacıyla devam edecek olup istek ve önerileriniz için İl Müdürlüğü Enformasyon birimini arayabilirsiniz. HABER MERKEZİ

13 Kas 2015 - 17:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.