Şampiyon Ceren Yılmaz konvoyla karşılandı

Mengen Belediyespor Muay-Thai Dünya Şampiyonu Sporcusu Ceren Yılmaz’ın Mengen’e gelişi büyük coşkuyla karşılandı.


Haber: BMA

02-10 Ağustos 2018 tarihleri arasında Tayland’da yapılan Muay-Thai Dünya Şampiyonasına katılan Mengen Belediyespor Muay-Thai Takımı sporcularından Ceren Yılmaz ve Milli Takım ve Mengen Belediyespor Muay-Thai takımı Antrenörü Ertan Akdoğan büyük bir başarı elde ederek dünya şampiyonluğunu Mengen’e kazandırdılar. Şampiyonanın ardından Mengen’e dönen Şampiyon Ceren Yılmaz ve antrenörü Ertan Akdoğan’ı yüzlerce Mengenli konvoyla karşıladı. Konvoy eşliğinde ilçe merkezine gelen Yılmaz ve Akdoğan için bir de Mengen Belediyesi Muay-Thai salonu önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, İzzet Baysal Vakfı mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Mengen Belediye Başkanım Turhan Bulut, 2018 Dünya Şampiyonu olarak ilçeye Şampiyonluk Kupasını getiren Ceren Yılmaz ve Antrenör Ertan Akdoğan’la gurur duyduğunu belirterek Mengen Belediyesi Muay Thai Salonu ismini taşıyan salonun isminin Mengen Belediyesi Ceren Yılmaz Muay Thai-Ju Jitsu Spor Salonu olarak değiştirildiğini açıkladı. Başkan Bulut, konuşmasının sonrasında sporcu ve antrenöre çeşitli hediyeler takdim etti. Törende kısa bir konuşma yapan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal da Mengen’e kazandırdıkları büyük başarıdan ötürü Ceren Yılmaz ve antrenörünü tebrik etti.

12 Ağu 2018 - 12:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.