Satamadan yakalandılar

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün deneyimli ve başarılı dedektifleri, uyuşturucu kaçakçılığına bir darbe daha vurdu.

Haber: C. Kutay AYKAN

Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğünün, tecrübeli ekipleri, otoban üzerinde, doğu ilerinden batı illerine uyuşturucu sevkiyatının önlenmesi amacıyla yaptığı uygulamada özel bir araç durduruldu. Narkotik köpeği Sezar’ın katıldığı aramada, aracın şoför ve yolcu koltuklarına gizlenmiş olan, gazete kağıtlarına sarılmış 12 kilo 150 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Konu ile alakalı araç içerisinde bulunan şoför Mehmet Sıddık Çelik. (56) ve işletmeci Şeref Demirtaş. (50) isimli şahıslar yakalanarak, Narkotik Şubede alınan ifadelerin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

18 Kas 2019 - 09:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.