Seben'den Başkan Yılmaz'a teşekkür

Seben Kaymakamı Osman Sayılır, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Seben İl Genel Meclis Üyeleri ve Seben’in Köy Muhtarlarından oluşan bir heyet, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a Seben’e gerçekleştirdiği katkılardan dolayı bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Seben'den Başkan Yılmaz'a teşekkür
Haber albümü için resme tıklayın

Seben Kaymakamı Osman Sayılır, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Seben İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Akman ve Fehmi Çınar, Seben Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Bülent İlhan, Seben Muhtarlar Derneği Başkanı Arif Eser ve 29 Köy Muhtarı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a Seben ilçesi ve köylerine Bolu Belediyesi olarak yapmış oldukları desteklerden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

“Daha çok iş başaracağız”

Bolu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bizler birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece daha çok güzel işlerin üstesinden geleceğiz. Yapacak çok işimiz var. Halka hizmet etmenin en güzel şeklinin bütün kurum ve kuruluşlarla koordineli bir çalışma yürütmek olduğuna, muhtarların da bu sürece katkılarının çok büyük olduğunu ifade etmek isterim” dedi.

“Alaaddin Yılmaz Başkanımıza minnettarız”

Seben Kaymakamı Osman Sayılır ise ziyarette yaptığı konuşmada; “Alaaddin Yılmaz Başkanımıza minnettarız. Çünkü Seben için yapmaya çalıştığımız her işte taşın altına elini koyuyor. Bizlerde bu sebeple bir karar alırken arkamızda güvenilir bir dağ var olduğunu bildiğimizden sırtımızı yaslıyoruz” dedi.

“Çalışmalarımızda Alaaddin Yılmaz'ın büyük desteği vardır”

Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ ise; “Her şey Seben için diyerek gerçekleştirmeye çalıştığımız çalışmalarımızda Alaaddin Yılmaz'ın büyük desteği vardır. Bunların en güzel örnekleriyse, İzzet Baysal Vakfı Tarafından yaptırılan AİBÜ Seben İzzet Baysal Meslek Yüksek Okulu ve akabinde yapılan AİBÜ Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu Öğrenci Yurdunun kazandırılma aşamasındaki ve sonrasındaki çalışmalar, Seben Gölü, Solaklar Kaya evlerinde yapılacak olan ihale aşaması tamamlanmış Bungalov Evler, Atatürk Parkının Dizaynı ve içerisinde yer alan Park Cafe, Asfalt çalışmalarıdır. Bizler Seben Belediyesi ve Seben halkı olarak sonsuz desteği ile yanımızda olan başkanımıza şükranlarımızı sunarız” şeklinde konuştu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Arif Eser ise “Başkanım biz Seben mahalle ve köy muhtarları olarak bugün buradayız. Sizlerin desteği ile yaptığımız her iş halkımıza hizmet olarak yansımıştır. Teşekkür ederiz” dedi. HABER MERKEZİ

23 Şub 2016 - 17:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.