SEDAŞ’a Kocaeli Üniversitesinden Teşekkür

SEDAŞ, insan kaynakları süreçleri, SCADA Projesi, OSOS Projesi ve SAP WFM Projesi, GİS entegrasyonu ve elektrik dağıtım sektöründe yeni teknolojilerden, öğrencileri gelecekte istihdama yönelik izleyecekleri adımların püf noktalarına kadar geniş bir yelpazede bilgilendirmek üzere 17 Mart Perşembe günü Saat 13:30’da düzenlenen panelde Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Haber: Aysun BEYKOZ


SEDAŞ, elektrik dağıtım sektöründe faaliyet alanını kapsayan Doğu Marmara’da yer alan 4 İlde, “Projesi İyi Olan Kazansın” sloganıyla başlattığı, “Proje Fikri Yarışması” için Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ) ve Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) öğrencilerle bir araya gelmeye başladı.


SEDAŞ’ın düzenlediği, insan kaynakları süreçleri, SCADA Projesi, OSOS Projesi ve SAP WFM Projesi, GİS entegrasyonu ve elektrik dağıtım sektöründe yeni teknolojilerden, öğrencileri gelecekte istihdama yönelik izleyecekleri adımları kapsayan panel, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. SEDAŞ’ın, bilişim teknolojilerini kapsayan projelerini paylaştığı ve öğrencilerin sorularıyla daha da zenginleşen buluşma, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin SEDAŞ’ı yakından tanımaları için de fırsat yaratmış oldu. Panelin sonunda Kocaeli Üniversitesi tarafından, düzenlenen organizasyon ve öğrencilerin bilgilendirilmesi için verilen destekten dolayı SEDAŞ’a ‘Teşekkür Belgesi’ verildi. SEDAŞ, “Proje Fikri Yarışması” kapsamında, 23 Mart Çarşamba günü de Sakarya Üniversitesi öğrencileriyle buluşacak.


20 Mar 2016 - 17:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.