Şehidimizi kullanarak bari yapmayın

Geçtiğimiz günlerde Hakkari’nin Çukurca ilçesinde Irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında hain saldırı sonucu şehit düşen hemşehrimiz 27 yaşındaki İlhan Sezer’in ismini kullanan dolandırıcılar vatandaşı dolandırmaya çalışıyor.

Haber: Ceylan Beykoz

İddiaya göre, ilimiz Gerede ilçesinde dolandırıcılar şimdi de şehidimiz Uzman Çavuş İlhan Sezer’in ismini kullanarak para istemeye başladı. İddiaya göre, özellikle ilimiz Gerede ilçesinde vatandaşlara telefonla ulaşan ve kapılarına kadar gelen dolandırıcılar, şehidimiz İlhan Sezer’in ailesine yardım edeceklerini söyleyerek para istedi. Olaydan şüphelenen bir vatandaş ise durumu sosyal medya hesabına yazdı. Ardından ise gelen şahısların hiçbir kurum veya dernek ile bağı olmadığı ortaya çıktı. Olayın polislere bildirilmesi üzerine ekipler konu ile ilgili çalışmalara başladı. Dolandırıcıların ise şehidimiz ve ailesinin ismini kullanarak böyle bir şey yapması vatandaşı çok kızdırdı.

ALLAR’DA UYARDI

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’da akşam saatlerinde kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak vatandaşları uyardı. Allar, aynı zamanda vatandaştan bu yolla para isteyen şahısları 155’e bildirmelerini istedi.

20 Eki 2017 - 14:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.