Şehitlerimiz için hatmi şerif okundu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle şehitlerimizin ruhlarına Hatmi Şerif okundu ve vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Haber: Esra Öztürk

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlik programı kapsamında Yıldırım Beyazıt Camii’nde şehitlerimiz için Hatmi Şerif okundu ve daha sonra Hatmi Şerif duası yapılarak şehitlerimizin ruhuna dua edildi.

Daha sonra ise 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Bolu Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Düzenlenen programlara Bolu Valisi Aydın Baruş, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Metin Eştürk, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nadir Çelik, daire müdürleri, şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz, Siyasi Partilerin İl Başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.