Şekerbank’tan “Kapımız Esnafa Açık” protokolü

Şekerbank ile Bolu Elektrikçiler ve İnşaat Sanatkarları Odası arasında geçtiğimiz gün “Kapımız Esnafa Açık” protokolü imzalandı. Protokol kapsamında oda üyelerine kolay ödemeli kredi imkanı sağlanacak.

Haber: Ceylan Beykoz

“Anadolu Bankacılığı” misyonu doğrultusunda üretimi destekleyen Şekerbank, Bolu Elektrikçiler ve İnşaat Sanatkarları Odası ile “Kapımız Esnafa Açık” protokolü imzaladı. Şekerbank Bolu Şubesini kapsayacak protokol, Şekerbank Bolu Şube Müdürü Hilmi Tokmar ve Bolu Elektrikçiler ve İnşaat Sanatkarları Odası Başkanı Mustafa Yaman arasında düzenlenen törenle imzalandı.

ESNAFA 3 AY ÖDEMESİZ 3 AYDA BİR TAKSİT ÖDEMELİ VADE AVANTAJI

“Kapımız Esnafa Açık” protokolü ile odaya kayıtlı olan esnafın, aylık eşit taksit ödemeli, 3 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli ve 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçları karşılanıyor. Ayrıca protokol kapsamında odaya kayıtlı olan esnafın maliyetlerini rahat yönetebilmeleri için farklı ücretler ödemeden kullanabilecekleri komisyonsuz sabit ücretli “Fiks POS” ürünü de sunuluyor. “Kapımız Esnafa Açık” platformu ile esnafın iş hacminin artması ve böylece kapılarını hep açık kalması, üretimin ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

Protokolün imza töreninde konuşan Şekerbank Bolu Şube Müdürü Hilmi Tokmar, “Kapımız Esnafa Açık” projesinin “Mahallemizi mahalle yapan esnafımız için el ele verelim, kapıları hep açık kalsın” mesajı ile başladığını belirtti. Kampanyalar kapsamında tüketicileri mahalle esnafından alışveriş yapmaya yönlendirdiklerini ve bu alandaki çalışmalarının devam ettiğini belirten Tokmar, “Kapımız Esnafa Açık” platformu ile esnafın işlerini kolaylaştıracak ve onların rekabet gücünü artıracak yeni ürünler sunduklarını kaydetti.

21 Şub 2020 - 11:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.